AANBIEDING VOOR AIOS of ANIOS

Eén van de initiële doelstellingen van MedischeTassen.nl was om de AIOS (“arts in opleiding tot specialist”) of ANIOS ("arts niet in opleiding tot specialist") aan het begin van haar of zijn carrière, een stijlvolle en functionele dokterstas te kunnen aanbieden.

We willen dan ook graag trouw blijven aan dit achterliggende startdoel door AIOS/ANIOS, startende verpleegkundigen, fysiotherapeuten of verloskundigen aan de start van hun carrière een mooie korting van 10% aan te bieden op ons hele gamma, en dit bovenop de reeds scherpe prijzen bij MedischeTassen.nl.

Bij MedischeTassen.nl willen we dat u, aan de start van een boeiende carrière een dokterstas vindt die perfect bij u past! Hier geen Chinese of Indiase dokterstassen, maar Made in Europe (veelal Italiaanse, Nederlandse of Duitse) kwalitatieve en handgemaakte dokterstassen van plantaardig gelooid leder. Op al onze tassen en accessoires is altijd minstens 2 jaar garantie. En garantie mag je echt letterlijk nemen bij ons: wij betalen alle verzendkosten naar en van de producent en u betaalt ook nooit voor onderdelen. 

Ook na de garantieperiode kan u bij ons steeds terecht voor een eventuele herstelling. Wij voorzien u op eenvoudig verzoek ook altijd van een demotas voor de periode van herstel (maar wees gerust, we hebben niet veel demotassen nodig...). Kortom, bij ons zit u nooit meer zonder dokterstas!

Wij beschouwen u niet als een 'koper', maar als een gewaardeerde klant, die op ons kan vertrouwen, in elke situatie en op elk moment in uw loopbaan. 

 

HAIO's kiezen hun dokterstas   HAIO met nieuwe lederen dokterstas   HAIO's met nieuwe stijlvolle dokterstas   HAIO met dokterstas van Ruitertassen   HAIO's met lederen dokterstassen   HAIO met lederen huisartsentas

Afbeeldingen: Toekomstige AIOS op bezoek terwijl ze de dokterstassen uitgebreid testen en beoordelen. Altijd een gezellige bedoening!

TIPS VOOR AIOS

Uit oa. onze eigen ervaring en in de veelvuldige gesprekken die we hadden met ervaren mensen uit de praktijk, kwam heel vaak hetzelfde naar voren: neem geen te grote dokterstas, maar kies voor een handig en compact model!

Dit voorkomt rugklachten en zorgt voor orde in uw dokterstas. Hoe groter de tas, hoe duurder vaak ook en hoe meer u zult meezeulen. Zelfs een schouderriem zal de zware last niet verzachten.

Heel vaak hebben huisartsen daarom naast hun dokterstas die ze mee binnen nemen bij de patiënt, nog een supplementaire kleine noodtas voor medicatie en wondzorg. Deze tas blijft bijna permanent in de auto en wordt enkel in specifieke gevallen mee binnen genomen. MedischeTassen.nl heeft hiervoor enkele erg compacte en goedkope tassen in het gamma met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! (de Verpleegtas Community, de Street's of de Home Assistance, van het merk Elite Bags)


 

Enkele reviews van onze klanten uitgelicht over deze noodtassen voor medicatie en wondzorgmateriaal:

"Zeer handige, gebruiksvriendelijke noodtas. Ideaal om gemakkelijk extra medicatie, hechtings- en wondzorgmateriaal mee te nemen tijdens huisbezoeken en wachtdiensten."  dr. Sofie Decamps, huisarts

"Ik gebruik deze handige noodtas voor het materiaal dat je niet op elk huisbezoek nodig hebt, maar toch wel best in de auto hebt liggen: materiaal voor wondzorg, staalname (urinepotjes, keelwissers), noodmedicatie,... Daar je de compartimenten zelf kunt aanpassen ziet de inhoud er altijd overzichtelijk uit en net zoals ik het wil. Super handig!"   dr. Laure-Anne Van Oevelen, huisarts

"Compacte en lichte tas die ervoor zorgt dat je alles bij hebt op huisbezoek zonder met een loodzware dokterstas te moeten zeulen."   dr. Carolien Van Doninck, huisarts

Aarzel niet om eens ten rade te gaan bij huisartsen die al jaren in de praktijk staan!


 

Hoe bestellen als AIOS/ANIOS of starter?

Voer tijdens uw bestelling de kortingscode 'starter' in en ontvang automatisch 10% korting op uw ganse bestelling. Stuur vervolgens aub even een e-mail naar info@medischetassen.nl met uw naam + het opleidingsinstituut waaraan u verbonden bent. 

U ontvangt dan van ons binnen 24u de factuur en we delen u de exacte leverdatum mee. Uw tas wordt gratis geleverd op het door u opgegeven leveradres. Retourneren indien niet 100% tevreden, kan zonder gedoe en is volledig gratis.

Heeft u verder nog vragen, contacteer ons via info@medischetassen.nl. Wij helpen u graag verder!

Bekijk zeker ook even onze klantbeoordelingen.