Vaak gestelde vragen

 

Kan ik mijn dokterstas laten personaliseren?

Bij sommige leveranciers is dit mogelijk. Contacteer hiervoor MedischeTassen.nl telefonisch of via email en vraag naar de mogelijkheden.

Wat indien mijn geleverde dokterstas of verpleegtas toch niet aan mijn verwachtingen voldoet?

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Een retoursticker wordt op eenvoudig verzoek gratis aangeboden om het pakket kosteloos terug te zenden.

Wat indien er schade is aan mijn dokterstas of verpleegtas bij levering?

De consument dient in dit geval onverwijld na ontvangst van het gekochte goed de verkoper hiervan in kennis te stellen telefonisch of via email. Het product zal bij effectieve schade en na akkoord van de verkoper op kosten van de verkoper kunnen worden teruggezonden. De consument krijgt een waardebon gelijk aan het bedrag van de eerdere aankoop ofwel wordt het aankoopbedrag teruggestort indien de consument dit wil.

Wat indien een fout model of een foute kleur van uw dokterstas of verpleegtas werd geleverd?

De consument dient in dit geval onverwijld na ontvangst van het gekochte goed de verkoper hiervan in kennis te stellen telefonisch of via email. Het product zal bij een foute levering en na akkoord van de verkoper op kosten van de verkoper kunnen worden teruggezonden. De consument krijgt de correcte kleur zo snel mogelijk geleverd.

Wat indien de betaling van mijn dokterstas of verpleegtas niet lukt?

Gelieve in voorkomend geval contact op te nemen met MedischeTassen.nl, telefonisch of via email. Wij proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Wat indien ik in het gamma toch niet mijn perfecte tas vind?

Stuur gerust een email of contacteer MedischeTassen.nl telefonisch en vertel waarnaar u op zoek bent of waar u eventueel een interessant model zag. Wij zullen alles in het werk stellen om uw ideale tas tegen een scherpe, competitieve prijs aan te bieden.

Biedt MedischeTassen.nl ook een cadeaubon aan?

Jazeker! Een cadeaubon vindt u hier. Het bedrag kiest u helemaal zelf. Na bestelling via email ontvangt u de cadeaubon bij u thuis. Betaling gebeurt achteraf via het bijgevoegd overschrijvingsformulier.

Hoe behandel ik best mijn lederen dokterstas, zodat ik er levenslang van kan genieten?

Wij raden Effax Leder balsem sterk aan omwille van de hoge kwaliteit. Breng een dun laagje lederbalsem gelijkmatig aan op droog leer met een doek. Wrijf het leder in voor een mooie glans. Test Effax Leder balsem altijd op een onzichtbaar gedeelte van uw lederen tas voordat u overgaat tot het behandelen van de gehele dokterstas.