Levertermijn & Garantie

Levertermijn

Voor bijna alle modellen dokterstassen, verpleegtassen en ampullenetuis kunnen we de meest courante kleuren uit voorraad leveren. We kunnen dus in de meeste gevallen een snelle levering garanderen. Leveringen in Nederland en België zijn volledig gratis, u betaalt bij ons geen verzendkosten. Wij hanteren momenteel 2 verzenddagen per week, zijnde donderdag en maandag. Levering in België is dan de volgende dag, in Nederland duurt het meestal 2 à 3 dagen. 

Mocht de tas van uw keuze toch niet in voorraad zijn en u moet er toch dringend over kunnen beschikken, kunnen we u voor de periode van de duur van de bestelling depanneren met één van onze demomodellen. Deze service is volledig gratis, u betaalt enkel de retourkosten voor het retourneren van deze vervangtas. Informeer ernaar via info@medischetassen.nl indien u hiervan gebruik wenst te maken.

Betalen op rekening

Indien u kiest voor 'Betalen op rekening' kan u de artikelen achteraf betalen. We vragen u om binnen 14 dagen na levering te betalen. U vindt de betalingsgegevens op de factuur die u zal worden doorgemaild.

Garantie

Afhankelijk van de producent, wordt altijd een garantie van 2 of 3 jaar gegeven op uw medische tas of accessoire. Een goede en persoonlijke service is onze prioriteit en wij verzekeren u steeds een correcte en voor u kosteloze afhandeling van een garantieprobleem. U zal bij ons niet voor verrassingen komen te staan. Als er tijdens de garantieperiode toch iets aan uw materiaal zou stukgaan (wat, ondanks onze samenwerking met enkel de beste producenten, immers nooit 100% uit te sluiten is), sturen wij u de retoursticker op zodat u zelf helemaal geen verzendkosten hoeft te betalen. Daarenboven kan u op eenvoudig verzoek gratis één van onze demotassen ter beschikking krijgen voor de periode van herstel. Voor deze extra service worden enkel de verpakkings- en verzendkosten heen en terug van de demotas aangerekend (in totaal 19,83 euro ex btw). Uw medische tas is immers een onmisbaar dagdagelijks instrument en bij ons zal u dus nooit zonder dokterstas zitten.