Maatwerk en B2B

maatwerk

 

Bij MedischeTassen.nl hebben we ons sinds vele jaren gespecialiseerd in maatwerk voor uw organisatie. In samenspraak met uw organisatie maken we dé medische tas waarnaar u op zoek bent of personsaliseren we een bestaande zorgtas met uw bedrijfslogo.

We ontwikkelden al vele gepersonaliseerde zorgtassen op maat van verschillende zelfstandig verpleegkundige organisaties, een medische trolley voor een bedrijfsgeneeskundige dienst, rugzakjes voor kinderen met pulmonale hypertensie in opdracht van een Nederlands farmaceutisch bedrijf, enz... kortom tassen voor heel diverse bedrijven uit de medische sector of gewoon op vraag van een groep huisartsen of ziekenhuizen.

We werken steeds met de degelijkste materialen, waardoor uw tas een duurzaam product wordt en veel langer meegaat dan wat standaard op de markt te vinden is.  

Duurzaamheid en een praktisch design staan bij ons altijd voorop! We leveren enkel degelijke en slijtvaste producten af, steeds met garantie

Maatwerk is in principe al vanaf 1 stuk mogelijk. Grotere aantallen brengen uiteraard voordeligere prijzen met zich mee.

Bent u geïnteresseerd of wil u samen even brainstormen? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op via info@medischetassen.nl. Met plezier zoeken we samen naar de ideale oplossing voor uw project.

 

Verpleegtas op maat RD Home Care

Voor Wit-Gele Kruis Vlaanderen (België) maakten we bijvoorbeeld deze zorgtas 100% op maat van hun behoeften. Door het logo wordt de tas mooi gepersonaliseerd.

Voor deze tas werd erg degelijk Cordura materiaal gebruikt zodat de tassen bijna onverslijtbaar zijn. Gedaan met om de zoveel tijd uw medewerkers van nieuw materiaal te moeten voorzien en met afval achter te blijven. Een breuk met het verleden en een sterke vuist tegen een wegwerpcultuur.

Deze tas is bijvoorbeeld ook perfect wasbaar in de wasmachine op bv. 60°, de ritssluitingen zijn van de beste YKK-kwaliteit en de afwerking is top. 

 

We lichten hieronder nog enkele andere voorbeelden uit:

Voor een klant uit Duitsland, personaliseerden we een bestaande verpleegtas uit ons gamma met het bedrijfslogo.

verpleegtas met logo

Een Nederlandse klant voorzagen we van een gepersonaliseerde verpleegtas met het eigen bedrijfslogo

verpleegtas met logo

 

Voor een Belgische klant bedrukten we een bestaande medische tas uit ons gamma met het eigen bedrijfslogo voor een professionele en gepersonaliseerde uitstraling.

 

gepersonaliseerde verpleegtas met logo

 

Voor een Belgische bedrijf actief in Preventie & Bescherming op het werk, ontwikkelden we een medische trolley waarmee bedrijfsbezoeken voortaan op een functionele en ergonomische manier kunnen uitgevoerd worden.

medische trolley op maat gemaakt     maatwerk medische trolley

 

Omdat we een kleinschalig gespecialiseerd bedrijf zijn, staat kwalitatief maatwerk bij ons een scherpe prijs niet in de weg. Personalisatie kan in vele gevallen al vanaf 1 stuk.

U kan altijd vrijblijvend contact opnemen om te brainstormen, van gedachten te wisselen of vragen te stellen via info@medischetassen.nl.